Naša spletna stran uporablja piškotke, da vam pomaga zagotoviti najboljše izkušnje, prilagojene vašim interesom. Če želite spletno stran uporabljati s popolnim udobjem, sprejmite, da na naši spletni strani sprejmete vse piškotke. Več informacij o piškotkih najdete v našem pravilniku o zasebnosti.

Sprejmi Zapri

Energije za ogrevanje

Plin

Uporaba plina kot energenta nudi velike prednosti: tehnologija je zelo efektivna in razmeroma ugodna. Plinske naprave lahko učinkovito kombiniramo z obnovljivimi viri energije. Primerni so tudi za modernizacijo starih objektov. Izvedite več o uporabi plina.

Sončna energija

Sonce je brezplačen in praktično neizčrpen vir energije, ki nam je dostopen v neomejenih količinah brez škodljivih vplivov na okolje.

Toplotna energija iz obnovljivih virov

Toploto med ostalim najdemo v tleh, podzemnih vodah in okoliškem zraku. Dostopna nam ej brezplačno in v večini primerov v neomejenih količinah. Izvedite, kako toplotne črpalke učinkovito koristijo toploto iz obnovljivih virov, medtem ko vi skrbite za okolje in prihranite pri stroških ogrevanja.

Elektrika – oogoča hitro pripravo toplote z malo truda

Elektriko lahko uporabljamo za ogrevanje in pripravo sanitarne tople vode. Vir je zelo dostopen, investicijski stroški pa so nizki. Izvedite več o ogrevanju na elektriko.