Naša spletna stran uporablja piškotke, da vam pomaga zagotoviti najboljše izkušnje, prilagojene vašim interesom. Če želite spletno stran uporabljati s popolnim udobjem, sprejmite, da na naši spletni strani sprejmete vse piškotke. Več informacij o piškotkih najdete v našem pravilniku o zasebnosti.

Sprejmi Zapri

Podjetje Vaillant

Podjetje Vaillant

Vaillant nudi svojim strankam po celem svetu energetsko učinkovite in ekološko neoporečne sisteme ogrevanja, hlajenja in prezračevanja, s poudarkom na obnovljivih virih energije.

Zgodovina Vaillanta

Zgodovina Vaillanta se prične leta 1874, ko je Johann Vaillant odprl svojo inštalatersko obrt v Remscheidu, Nemčija. Od takrat se Vaillant šteje med pionirje ogrevalne tehnike in uspešno brani pozicijo vodilnega na področju ogrevalne in prezračevalne tehnike v Evropi.

Velikonočni zajec v logotipu – znak uspeha podjetja

Na velikonočno nedeljo Johann Vaillant v časopisu opazi sliko zajca, ki prihaja iz velikonočnega jajca. Odkupi pravice za sliko in zajec postane zaščitni znak podjetja. Znak je šel skozi nekaj adaptacij, a osnova je še zmeraj ista. Danes je eden najbolj prepoznavnih znakov v branži.

Trajnost

Družbena in ekološka etika sta sestavni del kontinuiranega Vaillantovega podjetniškega uspeha. Naše aktivnosti na področju trajnosti temeljijo na strateškem programu in nekaj področij, na katera polagamo poseben fokus.