Kondenzacijske naprave

Moderna kondenzacijska tehnologija koristi toplotno energijo iz odpadnih dimnih plinov. Kondenzacijske naprave tako dosežejo večjo učinkovitost in manjšo emisijo škodljivih snovi v dimnih plinih. Idealna je za ogrevanje prostorov, kakor tudi za pripravo sanitarne tople vode.

Toplotne črpalke

Napredna tehnologija toplotnih črpalk koristi brezplačne energijo z narave, s čimer postanete neodvisni od olja in plina. Izvedite, kako delujejo toplotne črpalke, na kaj je potrebno misliti pri nakupu in kako jih lahko uporabite za hlajenje vašega doma.

Solarna energija

Solarni sistem ogrevanja je razumen dodatek k vsakemu modernemu sistemu ogrevanja. Solarno ogrevanje znižuje porabo energije in operativne stroške. Prav tako boste emisije CO₂. Izvediet več o tem, kako najbolje izkoristiti solarno energijo.

Ogrevanje na elektriko

Za pretočne grelnike tople vode in ogrevanje stanovanja lahko uporabimo električne grelnike. Investicija je nizka, predstavljajo pa dobro rešitev za hitro pripravo tople vode in ogrevanje.

Regulacija

V kolikor želite udoben in učinkovit sistem ogrevanja, morate izbrati ustrezen sobni termostat ali vremensko vodeno regulacijo, ki bo zagotovila maksimalen prihranek energije in vrhunsko udobje.

Toplota in elektrika iz lastne proizvodnje

Lastna hišna elektrarna. Plinski motor poganja generator za proizvodnjo električne energije, medtem ko se toplota, ki se sprošča med delovanjem, uporablja za podporo sistemu ogrevanja in pripravi tople vode.

Prezračevanje

Vaillant prezračevalni sistem recoVAIR zagotavlja optimalno kvaliteto zraka z odgovarjajočo količino kisika, brez umazanije in cvetnega prahu. Več…

Vsebniki za toplo vodo

Odgovarajući rezervoar za potrošnu toplu vodu obezbeđuje maksimalan komfor i korišćenje tople vode na više točećih mesta.