Najdi

V vašem domu bo s toplotnimi črpalkami Vaillant vedno prijetno toplo

Novo ogrevanje

Gradite ali obnavljate svoj dom?

Vedno bolj se zavedamo pomena energetske trajnosti in učinkovitosti. Toplotne črpalke predstavljajo velik korak k energetski učinkovitosti za vse, ki gradijo ali adaptirajo svoj bivalni prostor. Če tudi vi razmišljate o najbolj učinkoviti rešitvi za ogrevanje in hlajenje, ste na pravem mestu.

Postanite energetsko neodvisni

Z izbiro toplotnih črpalk Vaillant postanete energetsko bolj neodvisni. Toplotne črpalke so razmeroma nov, a izjemno učinkovit izdelek na trgu in so namenjene ogrevanju, hlajenju prostorov in pripravi tople vode. Za svoje delo uporabljajo neskončno razpoložljive brezplačne obnovljive vire energije – toplotno energijo iz zraka, zemlje ali termalne vode. So odlična naložba, ki se vam povrne v kratkem času. V svojem domu se boste počutili udobno in domače.

Enostavna in učinkovita tehnologija

Toplotne črpalke izkoriščajo prosto dostopno toploto iz okolja za oskrbo s toploto enostanovanjskih ali večstanovanjskih stavb. Hkrati predstavljajo enega najbolj varčnih, učinkovitih in hkrati okolju prijaznih načinov priprave tople vode, ogrevanja in hlajenja.

Zakaj izbrati toplotno črpalko Vaillant

Trajnost

Toplotne črpalke so trajnostni sistemi ogrevanja in hlajenja. So tudi okolju prijazne, saj zmanjšujejo količino proizvedenega CO2 v primerjavi z ogrevanjem na fosilna goriva.

Prihranek

Toplotne črpalke za svoje delovanje porabijo le 25% električne energije, preostanek energije potrebne za delovanje pa pridobijo iz brezplačnih obnovljivih virov.

Udobje

Maksimalno udobje pri ogrevanju, hlajenju in pripravi tople vode.

Tiho delovanje

Mislite, da bo delovanje zunanje enote motilo vaše sosede? Ne skrbite. Naše toplotne črpalke niso nič glasnejše od šelestenja listja.

Potrebujete visoko usposobljenega inštalaterja, ki vam bo namestil nov ogrevalni sistem?

S klikom na spodnji gumb nam lahko posredujete vaše podatke, naš partner bo v kratkem pri vas.

Vaillant - vaš zanesljiv partner

  • DOLGOLETNA TRADICIJA: Pionir ogrevalne tehnike v Evropi s skoraj 150 leti izkušenj.
  • PREVERJENA NEMŠKA KAKOVOST: Vse toplotne črpalke Vaillant imajo certifikat EHPA (European Heat Pump Association).
  • VAROVANJE OKOLJA IN ENERGENTOV: Vaillant v svoje naprave vgrajuje okolju prijazne elemente ter komponente (obtočne črpalke) skladne z zahtevami EU direktive (Vaillant - ErP ready).
  • CELOVITOST: Edini proizvajalec v Evropi s celotnim programom za udobje v stanovanju in pripravo sanitarne tople vode z uporabo vseh energentov.
  • TEHNIČNA PODPORA: Visoko kvalificirani sodelavci tehničnega oddelka so na razpolago vsem partnerjem za strokovno načrtovanje in izvedbo ogrevalnih sistemov, sistemov za pripravo tople vode, hlajenje in prezračevanje.
  • SERVISNA PODPORA: Vaillantova razvejana servisna mreža je uveljavljena kot najštevilčnejša in najbolj profesionalna servisna organizacija, ki zagotavlja storitve 365 dni na leto.
  • GARANCIJA: 2 leti garancije na vse naprave; 5 let garancije na celotno črpalko in 10 let na kompresor v primeru povezave toplotne črpalke z zalogovnikom in vsebnikom tople vode, za toplotne črpalke flexoTHERM/flexoCOMPACT.

Želite svoj dom ogrevati s plinom? Povpraševanje nam lahko oddate preko spodnjega gumba.

Niste še čisto prepričani, katera rešitev je najbolj primerna za vaš dom? Želite več informacij in posvet s strokovnjakom? Kontaktirajte nas prek spodnje povezave, z veseljem vam bomo pomagali.